Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

TAMIYA 87182 Extra Thin Cement Quick-Setting (40 ml)

Cod produs: 4950344071784

Marca: Tamiya

 

Pret: 25.75 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

TAMIYA 87182 Extra Thin Cement Quick-Setting (40 ml)

Tamiya Extra Thin Cement este un adeziv foarte popular printre modelatorii din întreaga lume. 

Această versiune este varianta „setare rapidă” care se usucă de aproximativ 4 ori mai repede decât cimentul extra subțire original Tamiya, economisind timp (și energie) ținând piesele pe loc! De asemenea, are mai puțină tendință de a se scurge din îmbinările părților.
La fel ca produsul original Extra Thin Cement, versiunea cu priză rapidă este foarte lichidă și poate curge în mici crăpături, ceea ce o face utilă pentru atașarea pieselor în spații foarte înguste. Poate fi folosit și pentru atașarea pieselor care au fost premontate manual.

Sfat de modelare:
Cel mai bine este să utilizați Extra Thin Cement cu priză rapidă atunci când doriți să lipiți piesele împreună foarte rapid, pentru a trece la pasul următor al procesului de construcție. De asemenea, este recomandat să fiți sigur de atașarea și fixarea pieselor dvs. atunci când utilizați acest adeziv cu setare mai rapidă. Cimentul cu priză rapidă se usucă de obicei în mai puțin de 10 secunde, în timp ce cimentul extra subțire standard se usucă în 40 de secunde de la aplicare.

• Continut: 40ml. Flaconul are o perie la îndemână pe partea inferioară a capacului pentru aplicare ușoară.

spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.