Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, va recomandam sa cititi cu atentie termenilor si conditiile urmatoare.

 Echipa hobbyzone.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din meniul site-ului.

 ecuritatea datelor personale:

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de hobbyzone.ro numai in conditiile prevazute la sectiunea "Confidentialitate" pe care o puteti consulta pe site.

Echipa hobbyzone.ro nu va fi raspunzatoare pentru:

    orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site

    orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi .

Greseli de tipar:

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte, in conformitate cu legile in vigoare.

Conditii legale:

Site-ul hobbyzone.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. 

Dispute si conflicte:

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul hobbyzone.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre hobbyzone.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. 

 Dispozitii finale:

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.