Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

TAMIYA 35371 1:35 German Infantry Mid-WWII

Cod produs: 4950344353712

Marca: Tamiya

 

Pret: 83.60 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

TAMIYA 35371 1:35 German Infantry Mid-WWII

1:35 Infanterie germană la mijlocul celui de-al doilea război mondial

Soldații germani în mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial poartă în principal uniforme de câmp M36 cu guler verde închis pe haine gri de câmp. În plus, au fost văzute și câteva uniforme de câmp M40, care au simplificat parțial M36, cum ar fi schimbarea gulerului în gri câmp, de aceeași culoare ca țesătura. Căștile, pălăriile și cizmele sunt combinate cu acestea, iar mulți soldați poartă bretele în formă de Y. Am purtat o grădină zoologică, o cantină și o linguriță. În plus, soldații sunt echipați cu puști Kar98k și mitraliere MG34, iar subofițerii sunt echipați cu pistoale-mitralieră MP40. Infanterie recreată îmbrăcată cu echipamente sofisticate care îi deosebesc de alte țări.

Acesta este  un kit de asamblare model din plastic la scară 1/35 care reproduce infanterie germană în mijlocul războiului.
Sunt incluse cinci figuri întregi ale uniformelor generale de câmp la acea vreme.
Modelat cu expresii care transmit tensiunea câmpului de luptă și ipostaze naturale cu versatilitate ridicată.
Pușca Kar98k, mitraliera MG34 și pistolul mitralieră MP40 au detalii clare.
Pe lângă piesele accesorii, cum ar fi un suport pentru reviste, un binoclu și o cutie de transport pentru grenade, au fost setate și semne de glisare pentru emblema clasei și emblema națională.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.