Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

TAMIYA 35325 1:35 German Tank Destroyer Elefant

Cod produs: 4950344353255

Marca: Tamiya

 

Pret: 281.20 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

TAMIYA 35325 1:35 German Tank Destroyer Elefant

Lungime: 236 mm. 

Elefant
Distrugătorul de tancuri grele german Elefant era înarmat cu un tun puternic de 8,8 cm L/71 care putea doborî tancurile T-34 la o distanță de 2.000 m, protejat cu o armură de până la 200 mm grosime și echipat cu caracteristici avansate, cum ar fi un transmisie hibridă. Și-a avut rădăcinile în Ferdinand proiectat de Porsche, care a fost desfășurat pentru prima dată în luptă în timpul bătăliei de la Kursk din 1943. Lecțiile învățate din acea bătălie au dus la modificări, inclusiv adăugarea unei cupole de comandant, o mitralieră pentru apărarea infanteriei și piste mai bune și vehiculul îmbunătățit a primit noua denumire Elefant în februarie 1944. Elefants au fost dislocați în Italia și Frontul de Est, unde au continuat să se apere împotriva forțelor aliate până la luptele finale ale războiului.

Despre model
★Lungime: 236 mm, Lățime: 97 mm ★Forma impunătoare a Elefantului, inclusiv pistolul său de 8,8 cm și compartimentul mare de luptă, a fost reprodusă cu exactitate pe baza unui studiu amănunțit al unui exemplu real de muzeu. ★Compartimentul de luptă dintr-o singură bucată este realizat prin tehnica de turnare cu alunecare. ★Pistolul principal, grilajele motorului și suspensia detaliată sunt proiectate pentru a asigura o asamblare ușoară. ★Piesele prezintă secțiuni drepte dintr-o singură bucată, cu efect realist de înclinare. ★Kit-ul vine cu figurine de tors pentru comandant, încărcător și șofer. ★ 3 opțiuni de marcare incluse pentru a reprezenta vehiculele desfășurate pe fronturile italian și de est.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.