Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Takom TAK2179 Flakpanzer 38(t) 'Kugelblitz' 1:35

Cod produs: 3462179

Marca: Takom

 

Pret: 164.72 Lei

Momentan indisponibil
Va rugam reveniti

Anunta-ma cand e disponibil

Email Telefon

Takom TAK2179 Flakpanzer 38(t) 'Kugelblitz' 1:35

Kugelblitz este un tanc antiaerian echipat cu o turelă complet închisă dezvoltat de Wehrmacht german în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
- În ianuarie 1944, Ministerul Munițiilor a propus un plan de montare a unei turele echipate cu tunuri antiaeriene gemene de 3 cm, care fusese în curs de dezvoltare în scopul montării pe submarine, pe șasiul unui Panzer IV, făcându-l un tanc antiaerian. Cu toate acestea, deoarece nu a fost posibilă montarea turelei U-boat pe Panzer IV, turela a trebuit să fie reproiectată, iar dezvoltarea unui nou tanc antiaerien a început în aprilie 1944.
- Un tanc antiaerian, căruia i s-a dat numele Kugelblitz datorită formei sale sferice de turelă, a fost expus în octombrie a aceluiași an, două prototipuri au fost finalizate în februarie 1945 și primul tanc produs în serie a fost pus în producție în martie 1945. Două vehicule au fost finalizate.
- Producția în masă a 30 de tancuri pe lună a fost planificată din martie 1945, dar s-a decis întreruperea producției de șasiu autopropulsat Panzer IV sau III/IV, astfel încât șasiul a fost schimbat la 38, o versiune avansată a lui 38. (t). Un plan de schimbare la (d) a fost pus în circulație, dar a ajuns să fie doar un plan.
- Există, de asemenea, dovezi că în septembrie 1944, BMM, care a fabricat Hetzer, a produs doar desene ale unui vehicul echipat cu o turelă antiaeriană [Kugelblitz] pe un șasiu 38(t).

Conținutul kitului
- Trapele principale pot fi deschise/închise
- Piese gravate și clare incluse
- 3 tipuri de marcaje incluse
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.