Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

»  Avioane »  Avioane 1:32

ITALERI 2517 1:32 TORNADO ECR

Cod produs: 8001283025171

Marca: Italeri

 

Pret: 548.25 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

ITALERI 2517 1:32 TORNADO ECR

2517 - SCALE 1 : 32
Tornado ECR
Type Fighter aircrafts
Period Modern
Country Italy
Model Dim. 52,1 cm

PIESE NOI - 350 de piese - Detalii fotogravate - Motor RB199 detașabil cu cărucior de sprijin - Flapsuri și lamele retractate sau extinse - Elerone mobile - Radom care poate fi deschis și radare complet detaliate - Inversoare de tracțiune deschise sau închise - Frâne pneumatice deschise sau închise - Anvelope din cauciuc - Aripi și stâlpi mobile cu geometrie variabilă -  Capac din cauciuc pentru punctul de intrare a aripilor - Foaie de instrucțiuni de culoare - 2 foi de super decalcomanii pentru 3 versiuni

Tornado a luat naștere dintr-un proiect de colaborare între Italia, Germania și Regatul Unit pentru a produce un avion de luptă multirol de înaltă performanță. Cerința principală a fost însă dezvoltarea unei aeronave moderne „de ultimă generație”, capabilă să efectueze misiuni de lovitură cu penetrare la joasă altitudine. Această nevoie a fost satisfăcută prin dezvoltarea unei aeronave de luptă cu două motoare cu o aripă cu mișcare variabilă. Tornado IDS (Interdictor / strike) a fost prima versiune lansată de British Royal Air Force și desemnată GR.1 Tornado IDS (Interdictor / strike), o aeronavă ideală pentru roluri de atac, a fost versiunea inițială folosită de zbor. Escadrile din cele trei țări care au dezvoltat avionul, Aeronautica Militare italiană, Luftwaffe germană și RAF britanică. Tornado ECR (Electronic Combat / Reconnaissance) a fost dezvoltat de Italia și Germania și a fost echipat pentru a îndeplini misiuni care suprimau apărarea antiaeriană a inamicului (SEAD) și pentru a conduce război electronic și recunoaștere avansată.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.