Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Humbrol DB0129 HUMBROL ACRYLIC DROPPER BOTTLE 14ML No.129 US Gull Grey Satin

Cod produs: 1577129

Marca: Humbrol

 

Pret: 15.12 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

Humbrol DB0129 HUMBROL ACRYLIC DROPPER BOTTLE 14ML No.129 US Gull Grey Satin

Aceste noi sticle cu picurare permit o amestecare mai ușoară a culorilor acrilice folosind paleta de vopsea Humbrol personalizată (AG5111). 

Utilizare: O vopsea pe bază de apă, cu uscare rapidă, dezvoltată pentru utilizare pe kituri de modele din plastic, dar care poate fi folosită și pe alte substraturi. Sunt disponibile finisaje mat, satinat, lucios, metalic și transparent. 

Substrat: O gamă largă de suprafețe, inclusiv cele mai multe materiale plastice, lemn, sticlă, ceramică, metal, carton, tencuială sigilată, placă tare sigilată și multe altele. 

Aplicare: Utilizați în combinație cu paleta de vopsea Humbrol (AG5111). Două straturi subțiri sunt de preferat unui strat gros. Raportul obișnuit de subțiere este de 2 părți vopsea la o parte diluant acrilic Humbrol. 

Timp de uscare: 1-2 ore uscare tare, se lasa mai mult pentru finisaje lucioase si metalice.
Cum se curăță: diluanți acrilici sau apă când este umed.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.