Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Humbrol AA1081 98 Chocolate Matt Email 14ml

Cod produs: 1520098

Marca: Humbrol

 

Pret: 15.12 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

Humbrol AA1081 98 Chocolate Matt Email 14ml

Utilizare: O vopsea pe bază de solvenți, cu uscare rapidă, dezvoltată pentru utilizarea in modelism, dar care poate fi folosită și pe alte suprafețe. Aceasta include o gamă largă de suprafețe, inclusiv cele mai multe materiale din plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal, carton (încercați întotdeauna pe o zonă mică de testare) 

Acoperire: cutie de 14 ml acoperă aproximativ 0,3 m, în funcție de grosimea aplicării 

Aplicare: 
Pensula-direct din recipient. 
Aerografiere cu un diluant adecvat, cum ar fi diluantul de email Humbrol. Două straturi subțiri sunt de preferat unui strat gros. Raportul obișnuit de diluare este de 2 părți vopsea la 1 parte diluant. Rețineți că culorile Metalcote sunt concepute pentru a fi lustruite atunci când sunt complet uscate. 
Timp de uscare: Luciu: 1-2 ore. Matt Satin: 20-40 de minute de uscare la atingere, până la 24 de ore pentru uscare tare. Metalice: uscat dur în aprox. 10 zile. Timpul de uscare va varia în funcție de temperatura și umiditatea mediului ambiant. Revoc: minim 6 ore (de preferință peste noapte) 
Cum se curăță: 
Pensula: utilizați Humbrol Enamel Thinners. 
Aerograf: clătiți bine folosind diluanții de email Humbrol. Produsul este permanent odată uscat. Sunt disponibile finisaje mat, satinat, lucios, metalic, metalcote și transparent (finisajul variază în funcție de culoare).
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.