Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

»  Avioane »  Avioane 1:48

Hobby Boss 81707 Antonov An-2M Colt 1:48

Cod produs: 3481707

Marca: Hobby Boss

 

Pret: 164.41 Lei

Momentan indisponibil
Va rugam reveniti

Anunta-ma cand e disponibil

Email Telefon

Hobby Boss 81707 Antonov An-2M Colt 1:48

Antonov An-2 (Cod NATO: „Colt”), poreclit în limba rusă: Annușka (Аннушка), kukuruznik (кукуру́зник = câmp de porumb), sau Dîrdolet (Дырдолет). Este un avion biplan de producție sovietică, folosit în special ca avion utilitar în agricultură pentru împrăștiat îngrășăminte agricole sau pesticide de la mică înălțime și pentru a lansa parașutiști sportivi. Este urmașul avionului Polikarpov Po-2. Este considerat cel mai mare avion biplan cu un motor.
 
Este un biplan ușor, monomotor, foarte rezistent și longeviv (mai este în serviciu). A zburat pentru prima dată în 31 august 1947 și a fost primul avion proiectat de biroul Antonov. Este folosit pentru transportul de pasageri, putând transporta 12 persoane, pentru parașutism și pentru lucrări agricole.

Este un avion cu decolare și aterizare scurtă (engleză Short Take-Off & Landing STOL) și poate zbura cu viteze foarte mici, ca urmare poate opera de pe terenuri neamenajate, iar unele versiuni au fost adaptate pentru condiții climatice extreme, în special pentru regiuni reci.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.