Cosul dvs. este gol

Categorii
Produse accesate
Marci produse

»  Unelte »  Pensule

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8595 4 Synthetic Filbert Brush

Cod produs: 2074085959

Marca: AMMO

 

Pret: 8.45 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8595 4 Synthetic Filbert Brush

Gama de pensule sintetice realizate din fibre de înaltă calitate, oferă o mare capacitate de purtare a arcului și a culorii, făcându-le o opțiune excelentă pentru a picta zone medii și mari ale modelelor noastre. Pensula ideală pentru lucrul cu vehicule militare, avioane, terenuri și toate tipurile de modele la scară. Datorită vârfului fin, dimensiunile mai mici sunt potrivite și pentru pictura în detalii.

Sunt rezistente la solvenți și pot fi utilizate cu orice tip de vopsea, inclusiv acrilice, emailuri și uleiuri. Acestea sunt pensule rezistente la un preț foarte economic, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru toate tipurile de tehnici și sarcini de vopsire și de intemperii. Atât formele rotunde, cât și cele plate pot fi folosite pentru a aplica spălări, filtre, pigmenți, stropi, noroi și o gamă largă de efecte de intemperii.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.