Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0647 DRYBRUSH Emerald Green

Cod produs: 2074006473

Marca: AMMO

 

Pret: 18.68 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0647 DRYBRUSH Emerald Green

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0647 DRYBRUSH Emerald Green

Drybrush-ul este o tehnică de școală veche, care este folosită de modelisti de zeci de ani. Cu el, încercăm să subliniem aspectul tridimensional al diferitelor texturi și detalii ale modelelor noastre. Datorită simplității și aplicării rapide, a fost folosit în industria cinematografică pentru a picta decoruri și modele. Este o tehnică versatilă și ușor de utilizat, care poate produce efecte convingătoare de volum, texturi autentice și detalii de evidențiere pe orice model. 

AMMO  a conceput o nouă formulă de vopsea special pentru drybrush, cu densitatea ideală și caracteristicile specifice care o fac cel mai bun tip de vopsea pentru această tehnică. Noua  pensulă DIO DRY BRUSH  este soluția perfectă pentru toți acei modelatori care iubesc această tehnica, probabil una dintre cele mai simple și mai eficiente tehnici de weathering. Pur și simplu utilizați o pensula de orice dimensiune, încărcați-o cu vopsea, uscați-o la atingere frecând-o pe o bucată de prosop de hârtie sau o cârpă pentru a îndepărta excesul, apoi aplicați-o frecând ușor pe detaliile modelului dvs. pentru a crea o textură netedă, uniformă.

Linia de culori DIO DRY BRUSH  constă dintr-o gamă de tonuri mai deschise pentru a conferi modelelor tale un aspect uzat, precum și nuanțe mai închise, inclusiv nuanțe metalice pentru a crea o gamă largă de efecte dinamice.

Borcanele DIO DRY BRUSH  au o gură foarte largă pentru a facilita introducerea tuturor tipurilor de pensule și conțin culoare pentru multe proiecte. În plus, vopseaua este pe bază de apă și ușor de curățat, non-toxică și inodoră. Aceste culori se usucă foarte repede la atingere în câteva minute.

Metoda de aplicare este foarte simplă și cuprinde doar trei pași simpli:

Puneți pensula direct în borcan și încărcați cu o cantitate moderată de vopsea.
Îndepărtați excesul de vopsea pe o suprafață absorbantă.
Frecați ușor pensula peste detaliile de suprafață ale modelului pentru a le evidenția și a spori volumul.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.