Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0325 COBRA MOTOR Phtalo green

Cod produs: 2074003250

Marca: AMMO

 

Pret: 24.68 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0325 COBRA MOTOR Phtalo green

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0325 COBRA MOTOR Phtalo green

Cu gama de culori Cobra Motor puteți picta orice zonă a vehiculelor, nu doar caroseria, ci și interioarele, motoarele, jantele, anvelopele, luminile, evacuarea, ornamentele și orice alt detaliu al vehiculelor dvs. preferate.
Vopselele Cobra Motor sunt pe bază de acril, dar atunci când sunt aplicate cu aerograf și diluate se comportă ca lacuri, datorită rezistenței mari, capacității de acoperire și fluidității. De asemenea, au o mare capacitate de autonivelare, ceea ce le face foarte ușor de utilizat atât cu aerograful, cât și cu pensula. Cea mai mare diferență cu alte vopsele pentru modelarea auto este că acestea sunt non-toxice, ceea ce îți va permite să reducă partea toxică a hobby-ului tău doar la faza de lăcuire. Un alt mare avantaj este că, întrucât necesită diluare, conservele au un randament mult mai mare decât alte mărci de vopsele, astfel încât un borcan poate fi folosit pentru 4 sau mai multe modele.

Sfaturi de aplicare pentru vopselele Cobra Motor:

-Dilueaza vopselele Cobra Motor in proportia pe care o preferi, in mod normal intre 30% si 60%, cu diluantul sau A.MIG Cobra Motor Thinner & Cleaner sau cu A.MIG Acrylic Thinner, nu conteaza. Pentru a le folosi cu pensula le puteti aplica nediluate sau diluate cu putina apa.

- Țineți modelul cu un suport pe interior, astfel încât să nu-l atingeți niciodată cu degetele, deoarece acest lucru poate crea cratere sau imperfecțiuni în lac. Utilizați mănuși care sunt complet curate de pudră de talc și murdărie.

-Presiune aproximativă a aerului: 1,5 bar-22 psi.

-Timp de uscare la atingere la 20°C: 20 minute.

- Timp de întărire: 24 de ore.

spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.