Cosul dvs. este gol

Categorii
Produse accesate
Marci produse

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-1252 STREAKINGBRUSHER Red Brown

Cod produs: 2074012528

Marca: AMMO

 

Pret: 14.18 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-1252 STREAKINGBRUSHER Red Brown

Unul dintre cele mai bune și mai populare produse clasice ale AMMO este acum disponibil într-un recipient inovator care va face ca întregul proces de adăugare a efectelor pe modelele dumneavoastră să fie o experiență mai plăcută, cu rezultate precise. 
Gama de produse STREAKING trebuie aplicată cu o pensulă în linii verticale pentru a fi amestecate, pentru a crea efectul de murdărie striată și murdărie. Pentru a simplifica această tehnică utilizată universal, AMMO a apelat la prezentarea inovatoare utilizată pentru gama noastră OILBRUSHERS : un recipient cu o pensulă încorporată potrivită tehnicii, ceea ce face aplicarea mult mai ușoară și mai rapidă.

Noua gamă STREAKINGBRUSHER dispune de o pensulă de aplicare unică, cu peri mai lungi, care facilitează trasarea liniilor verticale lungi și înguste ale acestui efect special de intemperii.  Sticlele unice ocupă mai puțin spațiu pe banca de lucru și cu până la 70% mai puțină suprafață a spațiului de lucru în comparație cu prezentarea originală a liniei Streaking. Economisiți timp, spațiu și efort atunci când aplicați efecte de vopsire și de intemperii cu noul și inovator STREAKINGBRUSHER .
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.