Cosul dvs. este gol

Categorii
Produse accesate
Marci produse
AMIG3501 White Oilbrusher

AMIG3501 White Oilbrusher

Marca: AMMO

 

Pret: 16.00 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

AMIG3501 White Oilbrusher

Folosiți-l pentru a crea lumini, deschide alte culori sau pentru camuflaje de iarnă, nave spațiale, Mechas și vehicule civile.

Noul  OILBRUSHER  este produsul de modelare suprem și revoluționar.  OILBRUSHER  conține vopsea în ulei de înaltă calitate, special formulată pentru modelare, diluată până la consistența perfectă pentru a fi aplicată direct din borcan. Capacul are o pensulă exclusivă de înaltă precizie pentru a aplica culoarea direct pe modelul tău, fără a fi nevoie să pui vopseaua de ulei pe o paletă sau o bucată de carton. Această evoluție împiedică uscarea uleiului și risipa inutil de produs. Mai mult, recipientul modern include un sistem de curățător-dozator care îndepărtează excesul de vopsea din perie, lăsând doar cantitatea potrivită în vârf. Tuburile tradiționale de vopsea în ulei erau dezordonate de utilizat și greu de deschis atunci când vopseaua de ulei se usucă în jurul capacului, ceea ce o face să se blocheze. Acest lucru nu se întâmplă cu  OILBRUSHER , este întotdeauna curat și întotdeauna stabil. Pe lângă toate aceste avantaje, acest design revoluționar economisește, de asemenea, produsul și costurile pe termen lung, mai ales când se consideră că OILBRUSHER este mai puțin costisitor decât vopselele tradiționale în ulei de pe piață.   

Gama  de culori OILBRUSHER  include cele mai obișnuite nuanțe utilizate în modelele la scară, evitând tonurile inutile care altfel ar rămâne în mare parte neutilizate pe bancă. Pictura cu uleiuri nu a fost niciodată atât de distractivă și simplă.  OILBRUSHER  este vopseaua ta de ulei cu pensula aplicatoare incorporata; un produs AMMO unic și exclusiv   .
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.