Filtru produse

Parteneri


Servicii

Comenzi speciale

    

   Datorita dimensiunilor si dinamicii pietei de modelism, nu vom putea sa acoperim prin gama noastra de produse permanente, absolut toate cererile modelistilor, motiv pentru care va punem la dispozitie posibilitatea de a comanda produse neexistente pe piata locala.

   Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti dumneavoastra, este sa ne contactati pe adresa de e-mail "comenzi@hobbyzone.ro" . In cel mai scurt timp posibil colegii nostrii va vor contacta si va vor informa in ce conditii puteti obtine produsele dorite.

    Nu este necesar ca dumneavoastra sa achitati produsele in avans, si nici sa va inscrieti in liste de asteptare. Toate comenzile vor fi procesate in cel mai scurt timp cu putinta, astfel incat dumneavoastra sa intrati in posesia produselor comandate cat mai curand posibil.

 

Montaj si constructie de machete

 

 Pentru cei care doar colectioneaza modele, sau pentru cei care nu au dotarea tehnica necesara executarii anumitor operatiuni, lansam un nou serviciu si anume serviciul de montaj machete.

 Echipa noastra monteaza machete de plastic, lemn sau rasina, la un standard de calitate ridicat. De asemenea putem executa diorame feroviare sau machete complexe de cladiri, automodele, aeromodele, blindate, navomodele sau utilaje. Executam lucrari de vopsitorie prin aerografiere, copiere in rasina poliuretanica sau epoxidica in matrite de cauciuc siliconic, etc.

 De asemenea va stam la dispozitie pentru consultanta in ceea ce priveste realizarea proiectelor modelistice.

 Pentru orice fel de informatii cu privire la serviciul de montaj sau constructie de machete, va rugam sa ne contactati pe adresa contact@hobbyzone.ro