Filtru produse

Parteneri


Prezentare

Bine ati venit la hobbyzone.ro

 

 Magazinul hobbyzone.ro a fost construit pentru a oferi atat modelistilor cat si celor care doresc sa incerce acest hobby, suportul necesar, atat prin comercializarea de kit-uri si accesorii, cat si printr-o serie de servicii menite sa imbunatateasca experienta modelistica.

 

 Echipa noastra este formata din modelisti cu experienta din majoritatea domeniilor modelistice si va sta la dispozitie atat in ceea ce priveste cumpararea produselor de modelism dar si pentru suportul ulterior. Ne puteti contacta pentru orice problema legata de modelism iar noi vom incerca sa va ajutam intr-un mod cat mai rapid si eficient.

 

 Scopul nostru este acela de a mari si imbunatati constant lista noastra de produse si servicii astfel incat satisfactia clientilor nostri sa creasca in permanenta. Speram ca pe viitor sa putem sa punem la dispozitia dumneavoastra o serie cat mai mare de resurse fizice si virtuale astfel incat sa putem acoperi o zona cat mai larga din necesitatile legate de acest hobby. 

 

 Produsele din magazinul nostru sunt in principal machete de asamblat din plastic sau lemn. Pentru construirea acestor machete sunt necesare o serie de accesorii cum ar fi adezivii sau vopselele. De asemenea sunt necesare cateva unelte, putina indemanare si ceva rabdare.

 

 Pentru orice fel de informatii legate despre produse si servicii nu ezitati sa ne contactati. Vom incerca sa raspundem solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

 

 

Echipa hobbyzone.ro