Filtru produse

Parteneri


Cum cumpar

      Pentru a efectua comenzi pe site-ul nostru este necesara crearea unui cont de utilizator. Acest lucru se realizeaza folosind functia   " Inregistrare " din coltul dreapta-sus.

 

     Din meniul de " Categorii produse " selectati domeniile care va intereseaza si navigati in lista de produse cu ajutorul meniurilor. Adaugati produsele pe care le doriti in cosul de cumparaturi. In partea stanga jos,se afla meniul " Cosul meu ". Acesta se va updata dupa fiecare adugare noua astfel incat veti avea in permanenta la indemana lista de cumparaturi.

 

     In momentul in care doriti sa finalizati o comanda, alegeti optiunea " Vezi cosul " si apoi urmati instructiunile. La finalul procedurii de comanda veti avea afisat continutul cosului si totalul valoric al comenzii. Daca nu doriti sa mai editati continutul cosului apasati butonul " Plaseaza comanda ". Veti primi o notificare in adresa de mail folosita la inregistrare, pentru a vi se confirma faptul ca cererea dumneavostra a fost inregistrata. In cel mai scurt timp cu putinta veti fi contactat de unul din colegii nostrii pentru a confirma comanda si modalitatea de expediere a comenzii.