Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8625 Aircobra Airbrush (0.3mm)

Cod produs: 2074086253

Marca: AMMO

 

Pret: 619.92 Lei

Momentan indisponibil
Va rugam reveniti

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8625 Aircobra Airbrush (0.3mm)
AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8625 Aircobra Airbrush (0.3mm)
Anunta-ma cand e disponibil

Email Telefon

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8625 Aircobra Airbrush (0.3mm)

Primul aerograf AMMO special conceput pentru modelisti. 

Aerograful este cel mai de încredere partener al modelistului. Putem spune chiar că reprezintă spiritul nostru creativ și este o reflectare a personalității noastre. AMMO a luat în considerare fiecare aspect la proiectarea unui nou aerograf. Modelatorii au nevoie de un design capabil să reziste o viață, durabil și eficient, robust și ușor și care să garanteze performanțe maxime fără a sacrifica un aspect elegant și rafinat. Necesitatea acestor caracteristici esențiale este originea noului tău aerograf de ultimă generație, AIRCOBRA. Acest model îndeplinește fiecare dintre aceste cerințe critice, făcându-l instrumentul perfect pentru modelatorul exigent și pretențios. Un echipament rafinat și elegant, cu toate progresele inovatoare ale aerografelor de astăzi, permițându-vă să pulverizați orice tip de vopsea cu control și precizie deosebite. AIRCOBRA este fabricat în SUA cu materiale 100% americane, cum ar fi mașinile clasice puternice și formidabile din anii 1950 și 60, care au captat imaginația lumii. Toate acestea într-un pachet inspirat de estetica epocii de aur a anilor 1980, când cuvântul aerograf a devenit sinonim cu modernitatea în rândul modelatorilor și, în cele din urmă, a apărut ca o icoană culturală a hobby-ului. Credem că lucrările cu aerograf din acel deceniu reprezintă spiritul pentru care se străduiesc modelatorii de astăzi. AMMO aspiră să se întoarcă la rădăcinile calității, precum și ale finisajului și esteticii unei țări care a fost întotdeauna o forță lider în lumea aerografului.
 
 Este timpul să ieși în evidență, să te bucuri folosind un instrument solid conceput de cei mai buni experți în aerograf din SUA. AIRCOBRA, la fel ca marile mașini de odinioară, va deveni un clasic în mâinile tale cu fiecare model nou.

Aerograf cu dublă acțiune Gravity Feed  
Duza de 0,3 mm. cană de vopsea de 5 ml (1/6 oz).  
Garnituri PTFE (Teflon).
Componente materiale cu durată lungă de viață
Gama de modele de pulverizare controlabile: linie de creion tehnic de la 0,4 mm la 4,5 cm (0,015" la 1,75")
Scara de atomizare: ~90 microni
Trigger confortabil
Capac de aer protejat cu vârf de suliță reversibil pentru o performanță mai bună a aerografului și o curățare mai ușoară în timpul utilizării
Reglarea intervalului de declanșare EasySet
Dimensiunea conexiunii furtunului de aer: 1/8
Util cu orice tip de suport de vopsea (acrilice, emailuri, lacuri, cerneluri, coloranti, uretani, etc)
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.