Cosul dvs. este gol

Categorii
Produse accesate
Marci produse

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0709 ACRYLIC WASH Starship Wash

Cod produs: 2074007098

Marca: AMMO

 

Pret: 12.68 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0709 ACRYLIC WASH Starship Wash

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-0709 ACRYLIC WASH Starship Wash

Wash-urile sunt una dintre cele mai vechi și esențiale tehnici de modelism, folosite de toți modelistii pe subiecte și diorame de toate tipurile și temele.

Wash-urile AMMO de la Mig Jimenez sunt dezvoltate cu două formulări diferite pentru a include atât tipul de email, cât și cel acrilic. Fiecare tip are calități diferite pentru a se adapta la varietatea de nevoi ale modelelor noastre și la preferințele fiecărei cereri de modelator. Ambele oferă rezultate excelente și sunt foarte ușor de aplicat.

Avantajul wash-ului acrilic este că nu are toxicitate sau miros, așa că folosirea acestuia acasă sau în apropierea familiei nu este o problemă și se usucă mai repede decât wash-ul cu enamel, ceea ce vă permite să finalizați procesul într-un timp mai scurt. 

Wash-urile acrilice sunt comercializate într-o sticlă cu capac de dozare care vă permite să plasați câteva picături pe o paletă sau recipient pentru utilizare ulterioară. Deși capacitatea sticlei este de 15 ml, dozatorul vă permite să economisiți produsul și să lucrați cu mai multă precizie.
Wash-urile acrilice pot fi diluate și curățate cu apă sau cu  Diluant Acrilic A.MIG.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.